Snappit in coporation with VippsGO!

This is one of the biggest investments in the bank according to Vipps CEO, Rune Garborg.

In Norwegian.

I dag lanserte DNB tjenesten VippsGO, et handelskonsept i Vipps. Dette er, i følge Vippsdirektør, Rune Garborg, bankenes største satsning på bedriftsmarkedet. Snappit er stolte av at det er vår teknologi som utgjør motoren i denne nye tjenesten. Snappit har siden 2011 utviklet og videreutviklet vår handelsplattform SnappOrder, som ligger til grunn for alle appene vi leverer. Konseptene og teknologien i SnappOrder-plattformen er så banebrytende og holder så høy kvalitet at bankene har valgt oss, fremfor flere gode alternativer, som teknologileverandør til tjenesten.

 

-VippsGO går nå ut i markedet med vår teknologi under panseret, og ca 2,5 millioner brukere, for å revolusjonere måten nordmenn handler på.

 

Vipps-direktør Rune Garborg viser frem nye VippsGO

 

Fordeler for våre kunder:

Sammen med DNB leverer vi den mest moderne handelslsøningen i Norge. Du kan nå få din egen butikk i VippsGO, og du kan få Vippsbetaling i din egen app som vi leverer til deg. Vi blir Vipps sin foretrukne app-leverandør og skal håndtere Premiumsegmentet deres. En egen app lar deg naturligvis styrke ditt brand, og lar deg kommunisere med dine kunder. Og viktigst av alt, våre apper lar deg tilby dine kunder lojalitetsprogrammer. Dette er det mest effektive verktøyet for å konverte gjester til stamkunder. Les mer her

 

Som en liten norsk oppstartsbedrift er vi naturligvis svært stolte av denne integrasjonen og det å samarbeide med landets største betalingstjeneste.

 

Vi takker alle våre kunder som i disse årene har vært med å stille krav til oss og tvunget oss til hele tiden å tenke nytt og større!

Les mer om saken på digi.no her.